Les lletres i jo: Un conte sobre la dislèxia

Les lletres i jo: Un conte sobre la dislèxia

By Iraida Llucià i Bagüés & Alicia Bailey Garrido

 • Release Date : 2012-10-20
 • Genre : Familia y relaciones sociales
 • FIle Size : 36.79 MB
Score: 5
5
From 6 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Les lletres i jo: Un conte sobre la dislèxia Aquest és un conte il·lustrat per entendre què és la dislèxia, explicat a través dels sentiments d'una nena que, per molt que s'esforça, no aprèn les lletres com els seus companys. Inclou àudio per facilitar la lectura del nen, i orientacions per pares i educadors. També està indicat per logopedes, psicopedagogs, psicòlegs i mestres.

Les dificultats d’aprenentatge, en les primeres etapes educatives, poden arribar a ser angoixants i desconcertants per als nens que les pateixen i per als pares i educadors. Les autores d'aquest conte -la mare d'una nena dislèxica i una logopeda- volen aportar a través del relat les seves vivències i coneixements per ajudar els nens amb dislèxia i les seves famílies.

Aquesta és la primera publicació de Sandia Publishing, una nova editorial digital especialitzada en les dificultats de l'aprenentatge. Podeu trobar més informació a: 
http://sandiabooks.com

Reviews

 • Felicitats

  5
  By Pinyaki
  Moltes felicitats a tots tres per la gran feina feta. La idea és meravellosa, la història molt divertida i amena i les il.lustracions fantàstiques. Espero que el projecte vagi molt bé i sigui exitós, tan Per vosaltres com pels pares i nens que es puguin aprofitar d'un a idea tan i tan bona. Felicitats.
 • Es un cuento para adultos hecho para niños

  5
  By tonipadrell
  Es un cuento para adultos hecho para niños con sensibilidad y dulzura. Me ha encantado leerlo con mi hijo y nos hemos reído con las mismas situaciones que nos pasan. Tiene un fondo didáctico y lúdico muy logrado y te ayuda a entender un poco más el complejo mundo de la dislexia.

keyboard_arrow_up